top of page

Om oss

Engeset Mekaniske Verksted AS er en ledende partner og underleverandør til lokalindustrien innenfor maskinbygging, konstruksjon og utvikling. Vi har gjennom lang erfaring og tett samarbeid med våre kunder opparbeidet høy kompetanse.
Historie

Engeset Mekaniske Verksted AS ble startet i 1978 som et enmannsforetak og bedriftens lokaler var da en smie. Etter noen år med økende oppdrag meldte behovet seg for større lokaler. Bedriften flyttet inn i nye og større lokaler på Korsbakken på Stranda, og fikk med dette en meget god beliggenhet midt mellom industriområdene på Stranda. 

Bedriften i dag

Vi har i dag har 8 fulltidsansatte og har klart å etablere oss som en ledende samarbeidspartner for industrien i vårt nærområde. Bedriften har også mange kunder i hele Norge som vi leverer våre produkter til. Vi vil også i fremtiden satse på å være en viktig samarbeidspartner. Dette innebærer at bedriftens kompetanse og teknologi hele tiden må følge utvilkingen i markedet, slik at vi også kan tilfredsstille våre kunder i fremtiden.

Dreiebenker

Dreiebenker

Båndsag

Båndsag

Fres

Fres

Lagerreol

Lagerreol

EMV-fabrikken-4074

EMV-fabrikken-4074

Sveising

Sveising

Slangepressing

Slangepressing

Dreiing

Dreiing

Traverskran

Traverskran

Slangeutlegger reol

Slangeutlegger reol

bottom of page