Om oss

Engeset Mekaniske Verksted AS er en ledende partner og underleverandør til lokalindustrien innenfor maskinbygging, konstruksjon og utvikling. Vi har gjennom lang erfaring og tett samarbeid med våre kunder opparbeidet høy kompetanse.
Historie

Engeset Mekaniske Verksted AS ble startet i 1978 som et enmannsforetak og bedriftens lokaler var da en smie. Etter noen år med økende oppdrag meldte behovet seg for større lokaler. Bedriften flyttet inn i nye og større lokaler på Korsbakken på Stranda, og fikk med dette en meget god beliggenhet midt mellom industriområdene på Stranda. 

Bedriften i dag

Vi har i dag har 8 fulltidsansatte og har klart å etablere oss som en ledende samarbeidspartner for industrien i vårt nærområde. Bedriften har også mange kunder i hele Norge som vi leverer våre produkter til. Vi vil også i fremtiden satse på å være en viktig samarbeidspartner. Dette innebærer at bedriftens kompetanse og teknologi hele tiden må følge utvilkingen i markedet, slik at vi også kan tilfredsstille våre kunder i fremtiden.

Engeset Mekaniske Verksted
Dalev. 190, 6200 STRANDA

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon

Tlf

70 26 08 87